italy small  italy small  italy small  italy small  italy small  italy small  italy small  italy small 

Print

Коледна украса - декупаж в регионалната библиотека

 

Техника на декупажа в Регионалната библиотека

     Украсата на дома създава голяма част от празничното настроение. Затова ще ви дадем няколко идеи как да направите по-различна вашата коледна украса.

     Декупажът е оригинална техника, която, съчетана с малко сръчност и въображение, ще ви помогне да изработите подаръци-уникати за предстоящите празници. Ако сте от тези, които обичат да майсторят или винаги са искали да опитат от това удоволствие, със сигурност ще ви допадне нашето предложението за урок по декупаж, на който ще сътворим интересни декорации и подаръци за Коледа.

На първо място за декупаж ви трябва желание и вдъхновение. Всички необходими материали ще бъдат осигурени от нас - салфетки с подходящи картинки, лепило за декупаж, бои, лакове и допълнителни инструменти, а предмет, който ще украсявате, всеки ще си избере сам от вкъщи - чиния, чаша, купичка, ваза, свещ, дървена дъска, бутилка... Въобще, каквото Ви хрумне. Препоръчително е само да бъдат бели (светли) на цвят и с гладка повърхност.

     Знаем, че от старото вино по-хубаво няма, но за съжаление не можем да кажем същото и за мебелите и предметите в дома ни. С годините освен сантиментална стойност, те придобиват и захабен външен вид, който не е нищо повече от неприятен. Но за щастие има надежда, и тя се нарича декупаж. Във време на криза е моментът да проявим креативност и да въплътим емоциите си във вече поостарелите предмети.

     Заповядайте на „Коледен декупаж” в читалнята на РНБ „П. Р. Славейков” (ул. Иванка Ботева 2) на 12 декември от 14.00 до 16.00 ч. с обучител Моника Христова, управител на „Маджента Евентс”.

 

декупаж

 

 

SH105335   SH105339

SH105345   SH105346

SH105350   SH105370

SH105371   SH105387

SH105404   SH105410

Follow us

facebook-icon small

Login Form