italy small  italy small  italy small  italy small  italy small  italy small  italy small  italy small 

Print

Borza znanja in Lady cafe – I. del

Borza znanja Ljubljana sodeluje v okviru projekta Lady cafe kot primer dobre prakse razvoja različnih motivacijskih in izobraževalnih aktivnosti za ženske po 45 +.

 

BZ Logo

 

V prvem delu projekta je Borza znanja sodelovala predvsem z izobraževalnimi aktivnostmi iz kategorije prosti čas. Udeleženke so se v pomladanskih mesecih tako na izobraževalnih delavnicah učile izdelovanja fotoknjige, uporabe fotoaparata, prenosa in obdelave digitalnih fotografij in uporabe programa SketchUP. Skupno smo opravili 27 ur izobraževalnega programa, ki se ga je skupno udeležilo 35 udeleženk.

 

BZ racunalniska

 

BZ Tivoli

 

Borza znanja je imela pomembno vlogo tudi pri 3. srečanju partnerjev, ki smo ga med 17. in 21. aprilom gostili v Mestni knjižnici Ljubljana. Partnerjem smo predstavili delovanje Borze znanja in najbolj jih je navdušila skupna celotna podoba Borz znanja, nacionalna koordinacija dejavnosti. Celoten koncept menjave znanja za znanja pa je za njih predstavljal novost in posebnost.

BZ skodelice

 

V jeseni bomo z ustvarjalnimi in izobraževalnimi delavnicami za ciljno skupino žensk iz generacije 45 +, ki jih bodo izvajale članice Borze znanja, nadaljevali. Ena od članic Borze znanja, gospa iz generacije 45 +, ki v okviru Borze znanja redno deli svoje znanje, se bo septembra udeležila tudi 5. partnerskega srečanja v Turčiji.

Follow us

facebook-icon small

Login Form